15 februar 2010

Lykkegaver


1. Baby Phat smykke
2. La Chance by M.O.S
3. Baby Phat smykke med klokke (lukket)
4. Baby Phat smykke med klokke (åpnet)


1. La Chance by M.O.S (det øverste til høyre)
2. En stor Me 2 You bamse og tre små
3. La Chance by M.O.S (det fremste armbåndet)
4. Stooor Me 2 You bamse

Det orginale Lykkearmbånd - La Chance® by M.O.S
Den Kinesiske kulturen er en av de eldste og mest spennende i verden.Det originale La Chance® armbåndet har sine røtter i den gamle kinesiske kulturen, hvor dyrekretsens tolv dyr symboliserer lykke, god helse og rikdom. Armbåndet skal minne den som bærer det på om, at positive tanker skaper synergi. Hva vi er, er et resultat av hva vi har tenkt. (Buddha 563-483f.kr)

Hos La Chance® har vi sammensatt et eksklusivt, individuelt og iøynefallende produkt ved å kombinere dyrekretsens tolv dyr med skinnende Swarovski krystaller, halvedelstener og 18 karat IP forgylt metal. Hvert armbånd er unikt og har det originale La Chance® hjulet. Din garanti for at armbåndet er ekte! Alle armbåndets deler spesialfremstilles på M.O.S.’ egne fabrikker i Kina.

Du bør alltid bære ditt La Chance® armbånd. Det skal være en naturlig del av deg. Et gammelt kinesisk ordspråk sier: det er ikke vinden som styrer seilet, men måten du styrer dine seil på.Derfor: Tenk positivt – for positive tanker skaper positive handlingsmønstre og positiv livsenergi. Med den riktige innstillingen vil du uten problemer nå dine drømmer og mål.

Alle veien som ikke kommer hjerte, ender blindt.

La Chance®


Kjempefine valentinegaver fikk jeg fra kjæresten min.
Ble utrolig glad for alle gavene!
Masse masse fint som jeg har ønsket meg.

"Love is, above all, the gift of oneself."
-Jean Anouilh


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar